Rigid Click PVC 2640 Santa Cruz Oak Smoked super aanbieding!

Rigid Click PVC 2640 Santa Cruz Oak Smoked super aanbieding!

27435

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in je huis, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan hebben we goed nieuws voor je! De 2640 Santa Cruz Oak Smoked super aanbieding is momenteel beschikbaar en biedt de perfecte balans tussen betaalbaarheid en kwaliteit.

Deze PVC-vloer heeft een prachtige gerookte eikenhouten uitstraling, waardoor het de perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle vloer. Maar het is niet alleen mooi om te zien. Deze vloer is ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor drukke huishoudens.

De super aanbieding maakt deze PVC-vloer nog aantrekkelijker. Het is betaalbaar geprijsd, zodat je niet hoeft te bezuinigen op kwaliteit om binnen je budget te blijven. Bovendien is deze vloer gemakkelijk te installeren, waardoor je ook nog eens kunt besparen op installatiekosten.

Of je nu op zoek bent naar een vloer voor de woonkamer, slaapkamer of keuken, de 2640 Santa Cruz Oak Smoked super aanbieding is een uitstekende keuze. Het is stijlvol, duurzaam en betaalbaar, waardoor het de perfecte oplossing is voor elk huis. Mis deze kans niet en profiteer van deze geweldige aanbieding!Let op! Aan deze vloer zit al een ondervloer verwerkt! U hoeft alleen de heatfoil ondervloer bij dit product te bestellen als u onderburen heeft voor een 10db demping.

€37,50
€22,95 /m²
Korting: 39%
Artikelnummer:
27435
Besteleenheid:
per pak
Pakinhoud:
2.50 m²
Prijs per pak:
€57,38
Bestellen
Aantal pakken:
Aantal m²:
Totaalprijs
€0,00
Lengte 123 cm
Breedte 22,50 cm
Dikte 5 mm
Klasse 33
V-Groef V 4
Toplaag 0,30 mm
Relevante producten